Welkom bij TLC The Netherlands

De TLC Marketing Frankie Awards

De Frankie Awards: de 'Oscars' van TLC Marketing!

Geplaatst door Anouk.Goossens | 04 February

Elk jaar organiseert TLC Marketing haar interne Award ceremonie; de Frankies.

Ter ere van Frank True, worden tijdens deze feestelijke ceremonie alle TLC teams wereldwijd bij elkaar gebracht en alle medewerkers die een bijzondere bijdrage gehad hebben hiervoor erkend met de enige echte "Frankie Award". Iedere TLC medewerker stuurt hiervoor anoniem zijn ‘stem’ op en de resultaten worden verzameld om de winnaars bekend te maken tijdens de grote ceremonie.

Volgend op het grote succes van de Global awards van afgelopen jaar, zal TLC Marketing de ceremonie dit jaar nóg iets specialer maken.

Elke markt heeft een Fun Club die er voor zal zorgen dat de boardrooms in feestelijke, Oscar-waardige sfeer aangekleed worden, inclusief champagne. TLC verwacht dan ook zeker kreten als “wie draag je?” en sterretjes in ieders ogen van alle paparazzi cameraflitsen.

Het is een evenement om niet te missen!

Op van de zenuwen wordt iedereen vervolgens in de boardrooms meegenomen op een ´reis om de wereld´ en hoe luider het team, hoe meer actie in de boardroom, des te vaker ze zullen verschijnen op het scherm.

De glamorous award ceremonie zal vrijdag 5 februari plaatsvinden in de legendarische TLC stijl. We kunnen ons enthousiasme bijna niet meer bedwingen…

 

Dit is slechts één van de redenen waarom TLC Marketing een van de beste bedrijven is om voor te werken.