Welkom bij TLC The Netherlands

Decathlon Sportpas genomineerd voor Loyalty Magazine Awards 2018

Decathlon Sportpas loyalty-programma genomineerd voor de Loyalty Magazine Awards 2018

Geplaatst door esmee.dejong | 27 March

Het vernieuwde loyalty-programma van Decathlon Nederland, uitgerold in samenwerking met TLC Marketing, is genomineerd voor de categorieën: Best Coupon/Voucher Based Loyalty Programme en Best Loyalty Programme of the Year – Non-Food Retail. TLC Marketing wil Decathlon van harte feliciteren met deze twee nominaties!

Decathlon Sportpas

Het paradepaardje van de Sportpas is de beloning van aankopen met een geweldige sportactiviteit. Bij iedere 200 punten (1 punt= € 1) kan de klant één van de honderden gratis activiteiten kiezen, zoals kitesurfen, padel of klimmen. Dit sluit naadloos aan op de kernwaarde van Decathlon: sporten toegankelijk maken voor iedereen. Door middel van het loyalty-programma heeft de klant nu de kans om diverse sporten gratis uit te proberen. Neem een kijkje op www.decathlonsportexperience.nl om het uitgebreide netwerk te zien.

Loyalty Magazine Awards

De Awards worden op 19 juni 2018 uitgereikt aan de beste, meest innovatieve en meest effectieve loyalty-programma’s in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Uit 26 categorieën worden de winnaars gekozen door een jury bestaande uit onafhankelijke experts.