Welkom bij TLC The Netherlands

TLC Marketing's favoriete Valentijn campagnes

Onze 3 favoriete Valentijn campagnes!

Geplaatst door Anouk.Goossens | 13 February

Het is bijna zo ver, de ‘dag van de liefde’ komt er weer aan, ValentijnsdagGraag wilden wij met jullie onze top-3 campagnes delen, speciaal gekozen door onze Strategische Creatief.

 

1. Command Cupid – Mooivanbloemendoen.nl

Een eigentijdse take op Cupido. Door de slimme inzet van Periscope wordt Valentijnsdag dankzij Command Cupid weer cool. Command Cupid geeft het laatst zetje in de liefde, met zijn Periscope (een hightech boog met camera) gaat hij op zoek naar liefde op het eerste (digitale) gezicht, wanneer hij deze spot geeft hij de liefde een zetje door een roos uit te delen.

 

2. Versturen met jouw geurtje - PostNL

Deze campagne bouwt op de kracht en nostalgie van de post, maar daarnaast is het ook nog eens heel persoonlijk. PostNL verstuurd namelijk gratis jouw kaartje aan je (stiekeme) geliefde met een ‘Kuszegel’ met jouw parfum erop. 

Daarnaast is het versturen van de liefdes kaartjes ook nog eens gratis!
Iedereen wil toch een liefdesbrief ontvangen van een geliefde of stiekeme aanbidder? 

 

3. Perron van de Liefde - NS

Simpel, sympathiek en relevant. Een mooie manier om mensen te ‘connecten’, op de dag van de liefde echter speciaal geënt op het connecten van reizigers op station Haarlem met reizigers van Utrecht Centraal. NS stimuleert hiermee reizigers een praatje (of flirt) te maken met elkaar in plaats van met hun eigen ding bezig te zijn. Dit doen ze door via een levensgroot scherm reizigers te 'matchen' bij een match krijgen beiden een gratis kaartje naar Amsterdam Centraal voor een romantische ontmoeting ...