Welkom bij TLC The Netherlands

Partnership en Content Specialist

Partnership en Content Specialist

Geplaatst door Jennifer.Murray | 05 July

 

Wie wij zijn

TLC Marketing Worldwide is een internationaal marketingbureau. We werken voor 's werelds grootste merken, en met onze creatieve campagnes helpen we onze klanten hun doestellingen te behalen. TLC Marketing Benelux bestaat uit een klein, hecht team, vol ambitie om te groeien. Er wordt hard gewerkt binnen een informele, dynamische omgeving.

Wat jij gaat doen

 

Om ervoor te zorgen dat we een constante stroom van partners hebben voor onze award-winning campagnes, werkt ons Partnership en Content-team hard om de continue acquisitie en behoud van partners te waarborgen. We zijn momenteel op zoek naar een nieuwe collega die carrière bij een internationaal marketingbureau ambieert.

Als Partnership en Content Specialist speel je een essentiële rol in het succes van onze campagnes. Jij bent verantwoordelijk voor wat ons uniek maakt, dus je moet stevig in je schoenen staan. Jouw profiel en taken bestaan onder andere uit:

Acquisitie van nieuwe partners – Je spendeert vele uren aan de telefoon om deals te sluiten, dus bel-angst ken jij niet. Ook kom je met andere creatieve manieren om nieuwe mogelijkheden voor partnerships te ontplooien.

Behoud bestaande partners – Je vindt het leuk contact te hebben met partners, en je bent sterk in het opbouwen en behouden van goede relaties op lange termijn. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk. Het spreken van Frans is een grote pré.

Proactieve instelling - Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om actief nieuwe partners te vinden en te werven, en je laat geen kans voorbijschieten. Ook ben je constant op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen onder consumenten en stimuleert innovatie bij bestaande partners. 

 

Bonusstructuur – Met haalbare doelen en een ongecompliceerde bonusstructuur word je voldoende gestimuleerd om je doelen niet alleen te behalen maar zelfs te overtreffen!

 

Wij bieden

 

Wij geloven dat gelukkige mensen met beter werk komen, en dat beter werk onze klanten gelukkiger maakt. Wij zorgen daarom voor: 

 

·       Maandelijkse trainingen voor voortdurende persoonlijke ontwikkeling, en veel mogelijkheden om (internationaal) door te groeien. 

·       Een hele loop leuke belevenissen en borrels. Zo wordt er bijvoorbeeld twee keer per jaar een groot feest georganiseerd en gaan we regelmatig samen bowlen, karten, borrelen of tafeltennissen!

·       Dagelijks een gezamenlijke lunch met vers brood van de beste bakker van Amsterdam.

 

Word jij onze nieuwe Partnerships en Content Specialist? Reageer dan snel.

jennifer.murray@tlcmarketing.com